Blog
door redactie,

Wegenwacht van ANWB ‘start’ met The online company

160x160_ANWBANWB heeft The online company als digitaal mediabureau geselecteerd om een intensieve samenwerking aan te gaan t.a.v. de online mediastrategie, -planning en inkoop te verzorgen voor het product Wegenwacht van ANWB. Het betreft in eerste instantie een verkenning om inzicht te krijgen wat een digitaal mediabureau aan waarde toe kan voegen in positionering (tell / sell) en werving nieuwe abonnees (sell).
 
Marieke Overgaag, Manager Werving & Segment van ANWB: ‘We zijn altijd op zoek naar manieren om onze marketing te optimaliseren, met een focus op vernieuwing. Met deze samenwerking op online gebied hebben we er vertrouwen in dat we een goede stap nemen om slimmer onze doelstellingen te behalen’.
 
Niels Rijerse, Chief Digital Officer van The online company: ‘We zijn trots dat ANWB de keuze heeft gemaakt om The online company te selecteren als digitaal mediabureau. Met onze focus op digitale media en creatie zijn we in staat om samen met ANWB en de partnerbureaus maximaal resultaat uit de online media-inzet te halen.’