Blog
door redactie,

We verwelkomen drie nieuwe collega’s

Aan het einde van het jaar 2014 mogen we met trots drie nieuwe collega’s bij The online company verwelkomen.
 
Sandhya Toelaram – Project Manager
IMG_2652Sandhya Toelaram is per 1 december gestart bij The online company als Project Manager. Zij nam 3 jaar geleden voor het eerst een kijkje in de keuken van een online bedrijf en is sindsdien niet meer offline gegaan. Het snelle en jonge karakter van de online wereld én de bedrijven is goed bij haar gaan passen. In haar tijd bij Coolblue heeft zij kennis gemaakt met projectmanagement en is haar ambitie gaan groeien. Bij The online company zag zij haar kans; online in de naam én volledig inzetten als Project Manager, de perfecte combinatie. Zij heeft dan ook enorm veel zin om aan de slag te gaan en gaat met enthousiasme haar tijd hier tegemoet!
 
LinkedIn: https://www.linkedin.com/pub/sandhya-toelaram/
E-mail: sandhyatoelaram@theonlinecompany.com
 
Kenneth Etnel – Trafficer
Per 10 november is Kenneth Etnel gestart bij The online company als trafficer. Kenneth is een energieke en levenslustige jongere. Met beide benen op de grond. Zijn werkverleden; tien jaar Ernst & Young, twee jaar Tele2 en tien jaar Mediaedge en GroupM. Na een turbulent 2012 en begin 2013 heeft hij besloten zijn diepste wens te volgen en dat is een zoektocht naar zichzelf en is aan de studie transformatiecoach/therapeut begonnen. De studie is het grootste geschenk wat hij zichzelf ooit heeft gegeven. Het warm bed gevoel van The online company maakt dat hij enthousiast aan het forenzen is geslagen.
 
LinkedIn: https://www.linkedin.com/pub/kenneth-etnel/
E-mail: kennethetnel@theonlinecompany.com
 
Shantie Gonesh – Catering medewerkster
ShantieShantie Gonesh is per 17 november gestart bij The online company als catering dame/Interieur verzorgster. Ze is erg spontaan en haar hobby’s zijn shoppen en koken. Netheid en ordelijkheid staan bij haar heel hoog in de vaandel. In de keuken voelt zij zich als een vis in het water.
 
Ze is vereerd om de lunch van The online company medewerkers voor te bereiden. In het begin van haar carrière heeft zij gewerkt als juf. Daarna heeft zij als verzorgende gewerkt. In de tussentijd heeft zij haar diploma hygiëne en “Ik kies bewust” certificaat gehaald.
 
Ze voelt zich helemaal thuis bij The online company in de rol van cateringmedewerkster.