Blog
door redactie,

Er zijn zes nieuw collega’s gestart

The online company begint in 2015 met versterking op zowel creatie- als mediavlak. The online company verwelkomt zes nieuwe collega’s:

 

David Dinjens – Designer
DavidDavid Dinjens is vorig jaar op 8 december bij The online company begonnen als Designer. Hij heeft ruim twintig jaar ervaring als grafisch ontwerper in ieder denkbaar medium, van het ontwerpen van flyers tot het maken van TV commercials. Toen hij eenmaal ontdekte dat hij zijn ontwerpen en illustraties ook kon laten bewegen in flitsende animaties, was hij helemaal verkocht. Sindsdien animeert hij al ruim acht jaar non-stop zijn kleurrijke pixels naar hogere dimensies.

De frisse, jonge, hartelijke, open, ambitieuze en absoluut professionele werksfeer bij The online company was onmiddellijk en duidelijk aanwezig voor David. Dat was dé reden dat hij met zijn alsmaar groter wordende ambitie direct klaar stond om te beginnen. Samen met The online company gaat David naar gigantische proporties groeien in the infinite online universe!

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/daviddinjens
E-mail: daviddinjens@theonlinecompany.com

 

Wietse Zwolsman – Digital Director
Wietse fotoWietse Zwolsman is sinds 19 januari begonnen als Digital Director bij The online company. De afgelopen jaren was hij verantwoordelijk voor online (performance) strategieën op nationale -en internationale accounts zoals: IBM Benelux, Ford Nederland, Philips, American Express, BP en Rabobank Groep. Vanuit het brede palet van online media kanalen denkt hij graag mee over de ideale mix om campagne -en merkdoelstellingen te realiseren. Hierbij slaat hij ook graag de brug naar creatie voor maximale synergie. De overstap naar The online company was hierdoor een logische. Vol energie en enthousiasme gaat hij aan de slag om, samen met collega’s en klanten, online verder op de kaart te zetten.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/wietsezwolsman
E-mail: wietsezwolsman@theonlinecompany.com

 

Nordin Ben Bouazza – Team Leader RTB
NordinNordin Ben Bouazza is sinds 5 januari begonnen als Team Leader RTB. Nordin heeft ruim 6 jaar werkervaring op het gebied van programmatic buying. Met een achtergrond vanuit de financiële markt bij Rabobank, ING en Project Management bij Accenture is uiteindelijk de overstap gemaakt naar de mediakant met als start bij De STER. Het online spel is voor Nordin begonnen bij de Telegraaf Media Group waarna hij zich heeft doorontwikkeld naar specialist en team lead bij onder andere MediaScience en RLVNT. In de afgelopen jaren heeft hij zeer veel verschillende systemen en campagnes gezien en gemanaged. Met erg veel plezier en enthousiasme gaat hij The online company naar het volgende niveau brengen. en zeer mooie uitdaging die hij samen met zijn collega’s wilt aangaan.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/pub/nordin-ben-bouazza
E-mail: nordinbenbouazza@theonlinecompany.com

 

Wing Yan Wong – Campaign Manager
wing3Wing is per 5 januari gestart bij The online company als Campaign Manager. Zij heeft een achtergrond in affiliate marketing, na een aantal jaren bij een affiliate netwerk te hebben gewerkt was zij eraan toe om de volgende stap in haar carrière te zetten. Wing heeft in het begin van haar carrière al kennis gemaakt met The online company. Toen de gelegenheid zich voordeed om aan de slag te gaan bij The online company, heeft zij de deze met beide handen aangegrepen. Bij The online company zag zij haar kans om zichzelf verder te ontwikkelen en tevens haar kennis van affiliate marketing goed te gebruiken om het performance team verder te versterken. Wing heeft veel zin om aan de slag te gaan en gaat met enthousiasme haar tijd bij The online company tegemoet.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/wywong
E-mail: wingyanwong@theonlinecompany.com

 

Roderic Mul – Creative Consultant
Roderic2Per 6 januari treed Roderic Mul in dienst als Creative Consultant. Roderic heeft inmiddels ruim 10 jaar ervaring als art director bij off en online reclame bureaus.
Vanuit zijn creatieve kracht zal hij zich gaan toeleggen op het verbreden van het creatieve portfolio binnen The online company. Hij zal een spil vormen tussen de creatieve vloer en de klant. Hij vindt The online company een club waar je bij moet zitten: Ambitieus, en midden in de nieuwe media. Wie wil dat nou niet?

LinkedIn: https://www.linkedin.com/pub/roderic-mul
E-mail: rodericmulg@theonlinecompany.com

 

Denise de Hoog – Junior Designer
DeniseIn 2012 kwam Denise haar stage lopen bij The online company, om het team van designers te versterken. Deze stage verliep zo goed dat Denise tijdens de rest van haar opleiding één dag in de week bij The online company bleef werken. Nu heeft Denise twee en een half jaar later haar diploma gehaald voor de opleiding Communicatie en Multimedia Design aan de Hogeschool Rotterdam. En met het behalen van haar diploma gaat Denise nu enthousiast aan de slag als designer bij The online company.

Dankzij alle ervaring die ze heeft opgedaan bij The online company kan ze goed overweg in het team en kent ze de werkwijze als geen ander. Daarom is ze goed op haar plaats en staan alle deuren open om veel ervaring op te doen en flink te groeien bij The online company.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/pub/denise-de-hoog/
E-mail: denise.dehoog@theonlinecompany.com