Blog
door redactie,

Voorstellen van drie nieuwe medewerkers: Sandra Bergsma, Mariëlle van de Roemer en Tijmen de Gelder

Wij zijn het jaar met veel enthousiasme begonnen en mogen al meteen drie nieuwe medewerkers aan jullie voorstellen. Als snel groeiend full service online media bureau zijn wij trots om jullie Sandra, Mariëlle en Tijmen voor te stellen.
 
Sandra Bergsma – Digital Director
Sandra Bergsma is bij The online company gestart als Digital Director. Afkomstig van onder meer Aegis Media (Carat, Kobalt) en Group M (MediaCom) beschikt zij over veel kennis en ervaring op het gebied van digitale strategie. Sandra heeft voor vele opdrachtgevers uiteenlopende digitale marketingoplossingen ontwikkeld, daarbij gebruikmakend van de vele disciplines van het digitale spectrum. Naast ruime online bureau-ervaring heeft zij een marketingachtergrond. Voor The Online Company richt Sandra zich op het verder ontwikkelen van onze sterke online strategieën en campagnes voor bestaande en nieuwe opdrachtgevers.
 
LinkedIn: http://nl.linkedin.com/in/sandrabergsma/
E-mail: sandrabergsma@theonlinecompany.nl
 
Mariëlle van de Roemer – Sales consultant
Mariëlle van de Roemer is gestart als Sales consultant en zal zich binnen The online company gaan richten op het verbreden van het klant portfolio. Zij is sinds 2001 actief in online media vanuit diverse sales en marketing functies bij o.a. Sanoma en Orange. Het is haar passie om merken en doelgroepen door inzet van de juiste online kanalen en mechanismen aan elkaar te verbinden. Zij zal haar kennis, ervaring en enthousiasme dan ook inzetten om het team te versterken en actief mee te werken aan verdere groei van The online company en haar klanten.
 
LinkedIn: http://nl.linkedin.com/in/mariellevanderoemer/
E-mail: mariellevanderoemer@theonlinecompany.nl
 
Tijmen de Gelder – Business Development Manager
Tijmen de Gelder komt The online company versterken als Business Development Manager. Met zijn brede online, strategische en communicatie-ervaring, onder andere opgedaan als eindverantwoordelijke van de portal ’KPN Vandaag’ bij KPN, komt hij The online company helpen met de verdere groei naar een toonaangevend online mediabureau. 
 
Tijmen heeft met zijn storytelling-achtergrond oog voor het grotere verhaal. Tegelijkertijd ziet hij uitdaging in de perfectie in de uitwerking van alles wat The online company doet. De kernwaarden van The online company – focus, kwaliteit, fun, succes en verantwoordelijkheid – zijn hem op het lijf geschreven.
 
LinkedIn: http://nl.linkedin.com/in/tijmendegelder/
Email: tijmendegelder@theonlinecompany.nl