Nieuws
door redactie,

The online company is wederom verkozen tot het meest gewaardeerde mediabureau in de Emerce100!

The online company is wederom door Emerce100 verkozen tot het meest gewaardeerde mediabureau en mag zich dit jaar (net als 2016) het beste mediabureau 2017 noemen.

Dit jaar is het de twaalfde keer dat uitgeverij Emerce de Emerce100 heeft gepubliceerd.

In deze uitgave worden jaarlijks door professionals uit de branche de prestaties van dienstverleners uit onder andere de media- en creatieve sector beoordeeld op diverse kwalitatieve criteria zoals prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid.

De lijst is tot stand gekomen door imago-onderzoek van onderzoeksbureau Motivaction. De Emerce 100 biedt inzicht in de belangrijkste spelers in de markt en is hét naslagwerk voor de branche.

“Met ons team van gedreven mediaspecialisten, creatieven, IT-ers, Projectmanagers, werken wij dagelijks met heel veel plezier aan alle digitale media vraagstukken van onze opdrachtgevers”, aldus Niels Rijerse (Managing Director van The online company). “We nemen onszelf continue onder de spreekwoordelijke loep en blijven leergierig door alle ontwikkelingen binnen het digitale medialandschap te signaleren en direct toe te passen. Naast Media en Creatie leggen wij extra accent op Innovatie en Development. We blijven uiteraard continue in ontwikkeling en dan is het bijzonder fijn dat dit opgemerkt en gewaardeerd wordt via een mooie publicatie in Emerce100.”

Erik van Laar (COO & Founding Partner): “Wij zijn extra trots op de uitkomst van dit onderzoek. Niet alleen dat The online company voor het tweede jaar op rij als meest gewaardeerde bureau verkozen is, maar ook omdat zusterbedrijf RLVNT dit jaar prominent in deze lijst is opgenomen. De uitslag van dit onderzoek beschouwen wij dan ook als een mooie bevestiging dat de aanpak vanuit onze groep (Digital Agency Group) goede aansluiting vindt in de behoefte en verwachting van onze opdrachtgevers voor optimale media besturing!”

De volledige Emerce100 lijst is hier te vinden.