Nieuws
door redactie,

The online company voor de derde keer op rij in de Emerce 100

TOC

The online company is trots, want mag zichzelf voor de derde keer op een rij feliciteren met een plek in de Emerce100 als best beoordeelde mediabureau van 2018.

Jaarlijks geeft uitgeverij Emerce een speciale editie uit waarin professionals uit de digitale marketing-, media- en online branche worden beoordeeld naar hun prestaties van het afgelopen jaar. In totaal zijn er 632 bedrijven, verdeeld over 46 categorieën, beoordeeld aan de hand van vier criteria: ‘kennis/know-how’, ‘prijs-kwaliteitsverhouding’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘flexibiliteit’. Dit is de dertiende keer dat Emerce een samenwerking met Motivaction is aangegaan om een kwantitatief imago-onderzoek voor de Emerce100 op te zetten.

Niels Rijerse (Managing Director van The online company): “We zijn enorm trots dat we ook dit jaar weer als best beoordeelde mediabureau zijn verkozen. Doordat de digitale branche constant groeit en verandert, blijft het elke dag weer een uitdaging om hierin mee te bewegen en up-to-date te zijn met de laatste trends en innovaties binnen het medialandschap. Het is dan ook bijzonder fijn om op deze manier te zien dat ons harde werk beloond en gewaardeerd wordt.” Ook Erik van Laar, (Coo & Founding Partner) voelt zich geprezen: “Het afgelopen jaar hebben we veel aandacht besteed aan het neerzetten van de zogeheten ‘tribes’ van de Digital Agency Group om een optimale media besturing te genereren waarin Media en Creatie samenkomen. We kunnen opdrachtgevers voorzien in hun behoeftes en verwachtingen doordat we ze een uitgebreid pakket van (media)diensten kunnen bieden. Het is ontzettend mooi om te zien dat niet alleen The online company, maar ook zusterbedrijven RLVNT en Havana Harbor (voorheen Qban Interactive Design) in de publicatie van Emerce100 voorkomen en dat we met deze drie ‘tribes’ een groep vormen.”

De volledige Emerce100 lijst is hier te vinden.