Nieuws
door redactie,

The online company verwelkomt vier nieuwe collega’s

Frederiek van Ringen start als Campaign Manager

Frederiek van Ringen
Frederiek is 28 jaar en is per februari begonnen als Campaign Manager bij The online company. Met een geschiedenis van bureau- en klantervaring als Social Media & Content Manager, heeft ze op 1 februari 2017 besloten de bredere digitale wereld in te stappen.
 
Voor onder andere The online company maar ook voor de andere labels binnen de Digital Agency Group (DAG) zal Frederiek voor alle klanten strategisch inzetbaar zijn voor de digitale kanaalinvulling binnen campagnes, met als kantoorhobby – en een kleine voorliefde voor – ‘content marketing’. Buiten werktijd houdt ze van lekker eten, sporten en staat ze zo nu en dan op het podium met haar toneelgroep.
 
Zakelijk kennismaken met Frederiek? Dat kan! Check haar LinkedIn of stuur gerust een mail.
 
LinkedIn: linkedin/frederiekvr
E-mail: frederiekvanringen@theonlinecompany.com

 

Wouter Neven start als Digital Consultant

Wouter Neven

Per december sluit Wouter Neven zich aan bij Team Media van The online company als Digital Consultant.
 
Wouter zal werkzaamheden op het gebied Campaign Management en Data analyse verrichten voor de klanten van The online company. De functie sluit goed aan op zijn Master in Management Consulting, de studie die hij volgde aan de VU.
 
Al sinds 2005 is Wouter actief in de online wereld en heeft vooral ervaring opgedaan bij affiliate netwerken en zijn eigen bedrijf. Als hobby en sport speelt hij graag hockey.
 
Zakelijk kennismaken? Dat kan:
 
LinkedIn: linkedin/wouterneven
E-mail: wouterneven@theonlinecompany.com
 

Rosanna Smit start als RTB specialist

Rosanna Smit

Per 1 maart is Rosanna begonnen als RTB specialist bij Team Media van The online company. Rosanna heeft het afgelopen jaar ervaring opgedaan op programmatic gebied bij Just Premium. Om haar kennis te verbreden en een nieuwe uitdaging aan te gaan om haarzelf verder te ontwikkelen is zij terecht gekomen bij The online company.
 
In haar vrije tijd gaat ze graag met vrienden naar de stad toe voor een hapje en/of drankje. Ook houdt ze van hardlopen. Inmiddels is Rosanna een maand verder en heeft ze al veel geleerd, ze kijkt dan ook erg uit naar de komende tijd bij The online company.
 
Contact opnemen met Rosanna kan via:
 
LinkedIn: linkedin/rosannasmit
E-mail: rosannasmit@theonlinecompany.com
 

Jeffrey van Sluijs start als SEA specialist

Jeffrey van Sluijs
 
Per 1 maart is Jeffrey van Sluijs in dienst getreden bij The online company als Jr. SEA specialist. Naast SEA zal Jeffrey zich deels ook bezighouden,- en inzetbaar zijn als Campaign Manager. Na zijn opleidingen Media & Entertainment Management en Communicatiewetenschappen besloot Jeffrey zijn digitale marketingvaardigheden verder door te ontwikkelen. The online company leek hem hiervoor de uitstekende springplank.
 
In zijn vrije tijd is Jeffrey in de sportschool of in de stad met vrienden te vinden. Hij heeft een rustig, maar sociaal karakter en heeft het lef om met nieuwe ideeën te komen en zijn creatieve blik door te voeren in zijn werkzaamheden. Hij hoopt met zijn frisse blik op Marketing & Communicatie veel toegevoegde waarde voor zijn klanten te creëren. Jeffrey kijkt vol enthousiasme uit naar een leerzame en uitdagende periode bij The online company!
 
Contact Jeffrey gerust via:
 
LinkedIn: linkedin/jeffreyvansluijs
E-mail: jeffreyvansluijs@theonlinecompany.com