Pers
door redactie,

The online company lanceert haar eigen Automated Trading (RTB) afdeling

RTB_visualHet succesvolle full service online mediabureau versterkt de positie voor haar klanten met het beste van de trading platformen 
 
Alphen aan den Rijn, Januari 2014 – The online company gaat voor automated trading gebruik maken van het internationaal sterke Google DBM, het Nederlandse platform 161 en Adform. Deze keuze is gemaakt na een maandenlange analyse en selectie van de best beschikbare technieken in automated trading. The online company kiest er bewust voor de techniek niet zelf te bouwen omdat hiervoor al uitstekende technische oplossingen beschikbaar zijn. In plaats daarvan wordt geïnvesteerd in de mensen die ermee werken. Want hoe goed de automated trading-techniek ook is, het succes staat of valt met de kennis en ervaring van de mensen die de campagne besturen.
 
Niels Rijerse, Director Media bij The online company: “Wij zien een duidelijke behoefte bij onze klanten aan transparantie en efficiency in online campagnes. Wij werken al veel langer met de oplossing van automated trading, maar hebben er voor gekozen dit volledig zelf te gaan doen. Hiermee kunnen wij onze klanten een verdere verdieping in efficiency bieden waardoor de waarde van hun media-euro nog verder toeneemt. In combinatie met onze eigen web studio kunnen wij online campagnes verzorgen waarin de combinatie van creatie en media het maximale rendement voor onze klanten gaat opleveren.”
 
Over The online company
The online company is een full service online mediabureau. Toonaangevend in media & creatie met een focus op optimalisatie & techniek Wij helpen merken en organisaties hun online aanwezigheid op het internet te verbeteren. En de doelstellingen voor merkwaarde en online sales te overtreffen.
 
The online company heeft de beschikking over een eigen designbureau met de beste digitale experts, de beste online campagnemanagers en een technische afdeling die de tracking of gehele e-commerce omgeving voor uw site kan bouwen en onderhouden.
 
The online company werkt voor toonaangevende merken zoals: MediaMarkt/Saturn, KPN, HP, Miss Etam, TomTom, Miele, Arag, Nationale Nederlanden, Telfort, Huawei, Sony, Betch.nl, Hi en Philips.
 
Voor meer informatie over RTB of het maken van een afspraak:
The online company
Niels Rijerse
T: +316 51932505
E: nielrijerse@theonlinecompany.com