Samen sterk dankzij waardevolle partners

Maximale dienstverlening om direct rendement te leveren voor opdrachtgevers, dat is het streven van The online company als full service digitaal mediabureau. The online company kiest hierbij sterke partners op basis van de best beschikbare technieken en tools om deze dientsverlening te completeren en te optimaliseren. Daarnaast investeert The online company continu in experts die werken met de digitale technologieën van deze partners.

 
 

Adform
Adform is een digitaal advertising platform met diensten als campaign planning, ad serving, analytics en reporting. The online company maakt onder meer gebruik van hun internationale demand side platform met zeer sterke reporting functionaliteiten.
hybris
hybris software maakt het bedrijven mogelijk om over alle kanalen heen te communiceren en verkopen op een consistente en effectieve manier: informeren, communiceren, verkopen. The online company is sinds kort partner van hybris en de diensten die zij levert.
platform161
Platform 161 is een demand side platform. Zij bieden een solide techniek vanuit een proactieve en flexibele organisatie. Deze partner onderscheidt zich met een optimale inzet voor de Nederlandse markt.
mediamind
Mediamind is een ‘open ad management stack’. Mediamand ondersteunt The online company met het managen, leveren en optimaliseren van digitale campagnes op alle mogelijke schermen.
relay42
Relay42 heeft twee digitale marketing technologieën die steeds belangrijker worden, geïntegreerd. Hun Tag & Data Management Platform stelt adverteerders in staat om meer controle te houden over hun website èn de prestaties daarvan. Tegelijkertijd stelt het marketeers in staat waardevolle on-site inzichten te verzamelen op individueel niveau en deze, over sessies heen, te combineren met andere databronnen en ze vervolgens te activeren.
doubleclick
DoubleClick is onderdeel van Google. Zij ontwikkelen en leveren digital advertising services. The online company maakt onder meer gebruik van DoubleClick Bid manager (DBM): deze software is zeer schaalbaar en onderdeel van de Google stack. Het bevat ‘state of the art’ algoritmes en directe integratie met alle overige Google producten. Zoals u wellicht al gewend bent van Google – kunnen we via DoubleClick lokaal en internationaal uw doelgroep vinden en bereiken tegen de beste voorwaarden. Aanvullend bieden ze een zeer imposante roadmap in doorontwikkelingen ten aanzien van nieuwe exchange features.