Vooruitstrevend samenwerken

Als gedreven professionals in ons vakgebied, is The online company uiteraard aangesloten bij de branchevereniging. Kennis delen en verdere professionalisering van de branche zal het digitale vakgebied enkel versterken.

 
 

brancheorganisatie-iab
Het Interactive Advertising Bureau Nederland (IAB) is de brancheorganisatie voor de digital advertising en interactieve marketing industrie. IAB houdt zich primair bezig met de professionalisering en stimulering van deze sector. Secundair treedt IAB op als onafhankelijk kennisplatform en vraagbaak voor marketingprofessionals en vakpers.

IAB Nederland heeft 179 leden en vertegenwoordigt exploitanten, reclamebureaus, adverteerders, mediabureaus, tv- en mediabedrijven en aanbieders van mobiele telefonie. IAB Nederland werkt nauw samen met IAB Europa en IAB USA.

adobe_user_group
De Adobe User Group is de grootste community van creatieve professionals in Nederland, een vereniging met meer dan 6000 leden op het gebied van web, print, video, mobile of fotografie, van concept en design tot aan developers. Doel van de organisatie: het bieden van kennisuitwisseling, inspiratie en een plek om te netwerken.