Voorop staat voor The online company dat de inzet van het toegewijde team van het bedrijf door de opdrachtgevers gewaardeerd wordt. Zij bereiken mede dankzij de inspanningen van The online company de beste digitale resultaten. Vakkennis, ambities en tevreden opdrachtgevers worden ook erkend door andere professionals.

 

fd-awards-2013

FD Gazellen Awards 2013

The online company was in 2013 het op vijf na snelst groeiende bedrijf van Zuid-Holland onder de middelgrote ondernemingen. We hebben aangetoond dat we voor het derde jaar op rij met minimaal 20% zijn gegroeid en het is de bevestiging dat we bij de top van Nederland horen.

Bron: https://fd.nl/events/fdgazellen/383253-1311/fd-gazellen-2013-burando-snelste-groeier-van-zuid-holland-en-zeeland
 
 
SAN-accent 2013

SAN accent nominatie 2013

Dit jaar is Qban samen met KPN en TBWA voor een SAN Accent genomineerd met de campagne “Sponsor en fan van heel schaatsend Nederland”.

KPN is met Qban en TBWA voor een SAN-accent genomineerd met de campagne ‘Sponsor en fan van heel schaatsend Nederland’. Hiervoor heeft Qban de digitale creatie verzorgd op concept en design. De interactieve homepage take-overs ‘Onze Schaatshelden’ maakten hier onderdeel vanuit. Vernieuwend in deze campagne waren de homepage takeover op grote titels zoals NUsport en AD Sportwereld, waarin schaatsliefhebbers live konden twitteren met hashtags #kpn en #schaatsfan.

Bekijk de homepage take-over.
 
 
SAN-accent 2012

SAN accent nominatie 2012

The online company ontving de SAN accent nominatie 2012. Onze dochteronderneming Qban nam deze in ontvangst voor de campagne ‘Gratis 24/7 klantenservice’ van KPN. Qban heeft in deze succesvolle campagne, in samenwerking met TBWA/Neboko, de digitale creatie verzorgd.

Bron: https://www.sanaccent.nl/case/2012/gratis-247-klantenservice