Onderdeel Digital Agency Group

The online company is een performance-gedreven mediamanagement & consultancy bureau. Als onderdeel van Digital Agency Group kunnen wij onze krachten en expertises bundelen met onze overige tribes, waarmee wij al onze klanten geïntegreerde oplossingen vanuit media, data & creatie kunnen bieden.

Verzilver de ontwikkelingen in de markt

Ontwikkelingen in technologie, data en menselijk gedrag hebben ertoe geleid dat media & mediaconsumptie drastisch aan het veranderen zijn. De fragmentatie van media heeft niet alleen uw media-inzet, maar ook uw funnel sterk veranderd. Of u zich nou in een B2C, B2B2C of B2B markt begeeft.

Om te kunnen winnen in een sterk evoluerend landschap heeft u een geïntegreerde benadering van marketing, creativiteit, data & technologie nodig. Alleen dan kunt u de juiste boodschap, op het juiste moment aan de juiste doelgroep sturen. En daar ook de volledige ROI op doormeten. Zo speelt u maximaal in op de veranderde behoeften van de consument, en kunt u uw organisatie beter inrichten om waardegroei te realiseren vanuit verschillende disciplines.

Volledige ontzorging van digitale performance of naast uw teams

Ons team van strategen, consultants & specialisten werken samen om u een geïntegreerde oplossing vanuit online marketing te bieden. Van strategie t/m analyse. Media, data & creatie. Altijd met een focus op optimalisaties die uw performance verbeteren. Het liefst vanuit een realtime omnichannel dashboard waarin we al uw relevante databronnen samengevoegd hebben. Dit kunnen wij vanuit een acceleratietraject naast uw eigen teams doen, of juist door al uw digitale performance werkzaamheden volledig uit handen te nemen.

 

 


Klanten