TOC Video Exchange

Video neemt een steeds belangrijkere rol in digital advertising. Om aan deze behoefte beter tegemoet te komen, heeft The online company naast de al bestaande programmatic advertising het dienstenaanbod uitgebreid naar programmatic voor video.

Voordelen Video Exchange

De inzet van de Video Exchange resulteert in beter campagne voeren:

  • Efficiënter door minimalisatie ‘waste’ en slimme inkoop door het bieden op flexibelere prijzen per uiting in plaats van (premium) vaste prijzen
  • Effectiever door uniek frequency capping toe te passen over alle video inzet heen.

 
Het grote voordeel is dat er op uniek bereik gestuurd kan worden door een frequency cap over alle inkoop heen te leggen. Als voorbeeld: doelgroep 25-40 jaar, man, sportief. Dit profiel wordt getarget binnen alle netwerken, waarbij we sturen op maximaal twee contacten met twee keer een online video waarvan minimaal 80% is uitgekeken.
In de traditionele manier van inkopen is dit niet mogelijk waardoor je bij een flinke groep mensen vaker dan twee keer een uiting laat zien (de ‘waste’). De besparing van de Video Exchange is aanzienlijk en kan effectief oplopen tot wel meer dan 25% van het budget.

 

The online company adviseert graag!

Meer informatie of een vraag stellen aan The online company? Bezoek The online company op de Zuidpoolsingel 8 | 2408 ZE Alphen aan den Rijn
 
Neem telefonisch contact met het bedrijf op via +31 (0)172 477 445 of stuur een e-mail naar info@theonlinecompany.com.

Video_advertising