Techniek

Techniek is essentieel om te zorgen dat digitale mediacampagnes en creaties het beoogde effect bereiken. The online company heeft de actuele technische kennis en kunde in huis als onderdeel van het full service dienstenpakket. Voor de opdrachtgevers is dat een groot voordeel, omdat experts van The online company hierdoor sneller en volledig geïnformeerd zijn over alle nieuwe mogelijkheden. Tools zijn in handen om uw campagnes creatiever te maken en nog beter te laten renderen.

Web analytics

Succesvolle digitale aanwezigheid van uw merk of product, begint bij het perfect op orde hebben van uw eigen website. Het gedrag van uw digitale bezoekers geeft kennis over hoe uw site functioneert. Door een goede analyse kunnen experts van The online company  bepalen op welke onderdelen uw site verbeterd kan worden om meer rendement te behalen. Collega’s kijken waar de online traffic vandaan komt en waarom, wat mensen doen op uw website, waarom ze afhaken, hoe het conversiepad verloopt, et cetera. Al deze informatie is van belang om een optimale website neer te zetten die volledig functioneert en voldoet aan uw doelstelling en wensen.

The online company heeft de specialisten in huis die met een grondige webanalyse uw site binnenste buiten keren. Met behulp van diverse analytics tooling meten en analyseren zij objectief alle activiteit op uw website. Experts van The online company interpreteren en vertalen deze gegevens aan de hand van vooraf gestelde doelen. U ontvangt overzichtelijke rapportages en management dashboards over het aantal sitebezoekers, de al dan niet behaalde doelen en eventuele verbetermogelijkheden.

Web development

Het team van The online company ontwikkelt en produceert naast landingspagina’s en minisites ook speciale web tooling om campagnes te ondersteunen. Bijvoorbeeld een interactieve Twittercampagne, meetbare Facebookkoppelingen, handige terugmailfuncties, speciale krasapplicaties of een storelocator. Deze elementen versterken de campagne en stimuleren (inter)actie bij de doelgroep.

Tracking

The online company baseert adviezen en conclusies altijd op de meetbare resultaten. Om uw campagnes continu te optimaliseren en actueel inzicht te hebben voor rapportages, maken experts van The online company gebruik van Tracking. Deze technieken worden toegepast in de campagne-uiting en op op de landingspagina’s. Om sales te meten, zetten we de koppeling van reseller Iceleads naar volle tevredenheid in.

Hosting van uw campagne

Een digitale campagne wilt u zoveel mogelijk omzetten naar een lead of sale. De forse investering in deze campagnes behalen meer rendement wanneer de doelgroep terecht komt op een digitale omgeving die aansluit bij de campagne. Uw eigen ICT-omgeving kan of mag hier (vanuit bijvoorbeeld een interenationaal hoofdkantoor of omdat er tegelijkertijd een andere campagne loopt) soms niet voor worden omgebouwd. The online company verzorgt met plezier een tijdelijke campagnelandingspagina of -app, waarbij ook de houting verzorgd wordt. Hierdoor zijn experts van The online company bijzonder flexibel in het tussentijds optimaliseren/wijzigen van de content/lay-out, de snelheid waarmee een pagina tot stand komt en dragen wij de verantwoordelijkheid als het gaat om beschikbaarheid en veiligheid.

Veiligheid (SSL certificaten)

Met een SSL certificaat zorgt u ervoor dat uw website op een veilige manier te benaderen is. Communicatie van en naar het internet is niet standaard voorzien van beveiliging. Als er sprake is van uitwisseling van (privacy)gevoelige gegevens is het daarom aan te raden gebruik te maken van SSL. U wilt immers dat uw klanten er op kunnen vertrouwen dat die gegevens niet voor anderen beschikbaar zijn. Een betrouwbare website waar de gegevens van de bezoekers goed worden beschermd, vergroot het vertrouwen. Vertrouwen resulteert in meer (terugkerend) verkeer en transacties op de website.

Bereikbaarheid (Service Levels)

The online company heeft een standaard service level overeenkomst waarmee een online beschikbaarheid van 99,9% gegarandeerd wordt. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan dan zijn wij 24/7 voor u beschikbaar om het probleem op te lossen. De reactietijd op prioriteit 1 betreft tijdens kantooruren 2 uur en buiten kantooruren 8 uur. Wenst u een persoonlijk service level overeenkomst, dan bieden wij eveneens maatwerk voor uw specifieke bedrijfsbehoefte. The online company maakt graag een offerte voor u met de mogelijkheden.

Onze partner: IS Interned Services

Net als The online company staat IS.nl voor ‘Online Ondernemen’. Zij zorgen ervoor dat ICT eenvoudig en onbezorgd in te zetten is, waardoor experts van The online company zich voor u tot de core business kunnen richten. IS.nl is de enige Nederlandse ICT-dienstverlener met een drievoudige ISO-certificering op Service Management, Information Security en Compliant Datacenters. Dit resulteert in betrouwbaarheid, beschikbaarheid en veiligheid.

The online company adviseert graag!

Meer informatie of een vraag stellen aan The online company? Bezoek The online company op de Zuidpoolsingel 8 | 2408 ZE Alphen aan den Rijn

Neem telefonisch contact met het bedrijf op via +31 (0)172 477 445 of stuur een e-mail naar info@theonlinecompany.com.

techniek_4