Social campagnes

Een social campagne wordt bij zowel branding als sales ingezet. Het versterkt de resultaten door digitale reuring te geven aan de lopende campagnes. Belangrijk daarbij is wel dat de crossmediale uitingen uniform zijn qua look & feel. De social mediaconsument moet de campagne herkennen. Dit bereikt u door het gebruik van onder meer dezelfde actrice, dezelfde voice-over en dezelfde campagnehuisstijl.

Like & share

Daarnaast ontwikkelt The online company zelfstandige social campagnes om bijvoorbeeld uw eigen zichtbaarheid en kracht op de social media te vergroten. The online company zorgt voor speciale campagneprofielen die de doelgroep online motiveert om de boodschap verder te verspreiden. Afhankelijk van uw boodschap worden de social mediakanalen ingezet als Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+. Experts uit het bedrijf weten precies wat de do’s en don’ts zijn binnen deze communicatieplatformen, zodat uw campagne een effectief resultaat heeft.

Snel deelbaar via alle devices

Communitymanagers van The online company houden alles in de gaten, optimaliseren waar het kan en versterken de campagneresultaten. De experts van de afdeling Creatie zorgen dat alle uitingen volledig in lijn zijn met de campagnes. Daarbij worden de meest up-to-date technieken toegepast, zodat uw post op verschillende displays goed bekeken én snel gedeeld kan worden.

The online company adviseert graag!

Meer informatie of een vraag stellen aan The online company? Bezoek The online company op de Zuidpoolsingel 8 | 2408 ZE Alphen aan den Rijn

Neem telefonisch contact met het bedrijf op via +31 (0)172 477 445 of stuur een e-mail naar info@theonlinecompany.com.

2_Social_campagnes