SEO

Search Engine Optimalisatie (SEO)

Met SEO verhoogt u uw online zichtbaarheid. Niet alleen voor Google, maar ook voor andere zoekmachines als Facebook of de Android App Store (Play Store). Vaak vindt het eerste contact met uw site of app via een zoekmachine plaats. Het is daarom essentieel om juist daar uitstekend naar voren te komen. The online company beweegt mee in deze dynamische online markt en weet op welke wijze uw bedrijf of product het beste naar voren komt.

Eén derde van uw sitebezoekers via SEO

Het behoud van uw huidige sitebezoekers en meer traffic generen naar uw site door organische groei, is essentieel bij het uitdragen van uw online communicatieboodschap. Maar hoe komen mensen op uw site terecht? In een ideale situatie komt één derde van uw sitebezoekers via advertenties, één derde tikt direct uw url in en één derde vindt u via organische zoekresultaten. Het is onbetwist de hoogste tijd voor search engine optimalisatie (SEO) en The online company helpt u graag aan succesvolle resultaten!

Onderdeel online communicatieplan

De status van uw website moet, als het gaat om SEO, de online doorvertaling van uw marketingambities zijn. U wilt een autoriteit zijn in uw branche? Dan is dat het uitgangspunt van een gefundeerd SEO-plan. Hierbij spelen content en techniek binnen uw website een belangrijke rol, evenals het in goede banen leiden van uw online communicatie.

Analyse van uw site

Zoekmachines doorzoeken (‘crawlen’) de inhoud van uw site en online zichtbaarheid continu. Aan de hand van deze doorzoekingen wordt uw website geïndexeerd. De grote vraag is echter of de zoekmachine uw inhoud wel goed ‘begrijpt’. En sluit de inhoud van uw site voldoende aan op het zoekgedrag van uw doelgroep?

The online company start in een SEO-traject altijd met een uitgebreide analyse van uw webcontent, de techniek van uw website en de URL-structuur. De conclusies vatten we in een onderzoeksrapport met antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe is uw zichtbaarheid online?
  • Waar zoekt uw doelgroep op?
  • Sluit dit zoekgedrag aan op de content van uw website?
  • Begrijpen zoekmachines de content op uw website?

Bij het maken van het onderzoeksrapport houdt The online company altijd het behoud van uw huidige bezoekers en de groei vanuit organische zoekresultaten voor ogen. Op basis van uw onderzoeksrapport stellen wij uw SEO-score vast. Met een concreet plan van aanpak laten we vervolgens zien hoe uw score naar 100% te brengen is.

Onze werkwijze

Het onderzoeksrapport vormt een takenlijst voor betere zichtbaarheid in de zoekresultaten. Dit kunnen taken zijn voor het content team om andere woorden te gebruiken in de teksten, maar ook voor ICT om achter de technische schermen zaken aan te passen.

Nadat alle taken zijn doorgevoerd, ontvang u wekelijks een rapport van uw actuele SEO posities in de zoekmachines per interessant zoekwoord. Aan de hand van uw actuele SEO-score ontvangt u voor nog verdere optimalisatie:

  • gerichte taken en feedback voor uw contentteam;
  • gerichte taken en feedback voor uw ICT-team.

Ontwikkelingen Google

The online company staat in goed contact met Google en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van alle zoekmachine algoritmes en guidelines. Met andere woorden: onze experts snappen hoe Google ‘denkt’. Wij zorgen ervoor dat uw website organisch groeit, maar wel in lijn is en blijft met de visie van uw bedrijf.

Kosten

Eenmalig SEO onderzoeksrapport: € 2500,-.
Wekelijks SEO rapport + takenlijst: € 300,- p/maand.