Sales campagnes

Een gericht product of dienst verkoopt u met een sterke digitale sales campagne. The online company adviseert graag in de verschillende vormen van online marketing die het beste passen bij uw verkoopproduct en KPI’s.

Meer details over uw product

In een salescampagne promoten het bedrijf een type apparaat, een model broek of een specifiek dienstenpakket dat u wilt verkopen. De merknaam is reeds geland bij de consument en hij/zij staat open voor de volgende stap in het aankoopproces: meer details over het specifieke product of dienst. Heldere USP’s, prijsinformatie en technische details vormen de inhoud van een salescampagne. Uiteraard in combinatie met een laagdrempelige call to action.

Optimale cijfers: ROI

Dankzij Automated Trading , korte lijnen met creatieve koppen uit het bedrijf en jarenlange ervaring, heeft u snel een gerichte digitale campagne actief. U bepaalt welke kosten u maximaal betaalt voor een conversie. Welk budget zorgt voor welke ROI en wat is het meest efficiënt? De ervaringen en vakkennis van The online company spelen daarbij een waardevolle adviesrol. Mediamanagers van The online company houden tijdens uw salescampagne een vinger aan de pols via de objectieve meetinstrumenten en mogelijkheden voor optimalisatie.

The online company adviseert graag!

Meer informatie of een vraag stellen aan The online company? Bezoek The online company op de Zuidpoolsingel 8 | 2408 ZE Alphen aan den Rijn

Neem telefonisch contact met het bedrijf op via +31 (0)172 477 445 of stuur een e-mail naar info@theonlinecompany.com.

sales_campagnes