Optimalisatie

Digitaal succes staat of valt met het hebben – en houden – van de regie over de inzet van alle mediakanalen. Deze regie is enkel mogelijk wanneer er vakkennis is van alle digitale mediakanalen en hun onderlinge verbanden en effecten. Daarnaast moet de rol van digitaal binnen de totale mediamix van tv, radio, outdoor en print helder zijn.

Tot slot is er voor regie inzicht in het totaalplaatje nodig: de doelgroep, de doelstellingen, de looptijd, de producten en/of de dienst, het budget tot en met de ervaringen van uw klanten. Daarbij moeten ook uw huidige resultaten en orderstromen inzichtelijk worden gemaakt.

Optimaal rendement door regie

Door realtime inzicht, de juiste afstemming én het continu bijsturen, krijgen en behouden expert van The online company de regie. Zo optimaliseert uw strategie en behaalt u het beste rendement. The online company helpt u daarom graag bij uw mediamanagement. Aan de hand van al deze kennis en uw visie bepalen we samen met u uw (nieuwe) doelstellingen. We stellen een plan op om de digitale kanalen continue te managen. Als full service mediabureau kunnen de experts van The online company de regie over zowel uw offline als uw digitale mediakanalen begeleiden of enkel over uw digitale mediaplan.

KPI’s & rapportage

Specialisten van The online company maken een mediaplan dat de basis vormt voor het vaststellen van de KPI’s. De eigen Automated Trading afdeling van The online company schakelt direct mee. In overleg met u als opdrachtgever wordt de campagne geformuleerd. Dankzij weekrapportages en een eindevaluatie heeft u te allen tijde inzicht in de campagneresultaten.

Snelle optimalisatieslagen

Gedurende de campagne meten experts continue of er nog optimalisatieslagen mogelijk zijn. Ook op zo’n moment profiteert u van de snelle schakeling tussen de afdelingen Creatie en Automated Trading van het bedrijf. Met de nieuwste technieken en vakkennis optimaliseert The online company lopende campagnes op het gebied van media-inkoop en creatie. Bij welke doelgroep is de conversie het hoogst? Welke kleur banner trekt de meeste aandacht en waar bereiken experts de twijfelende klant die nog geen aankoop heeft gedaan? Dankzij full service digitale mediaexpertise van The online company, wordt uw mediabudget effectiever & efficiënter ingezet!

The online company adviseert graag!

Meer informatie of een vraag stellen aan The online company? Bezoek The online company op de Zuidpoolsingel 8 | 2408 ZE Alphen aan den Rijn

Neem telefonisch contact met het bedrijf op via +31 (0)172 477 445 of stuur een e-mail naar info@theonlinecompany.com.

Optimalisatie