Native advertising

Een perfect afgestemde boodschap

Een campagne waarin native advertising wordt verwerkt, is zeer sterk gericht op targeting en retargeting van de doelgroep. Doordat de boodschap volledig is afgestemd op de website waar de consument zich bevindt, is de advertentie veel meer een onderdeel van de site en de boodschap daarmee meer waardevol.

Precies wat de klant nodig heeft

The online company zorgt ervoor dat een sterke creatie uw boodschap doorgeeft aan de consument. Het benadrukt bijvoorbeeld een gevoel van probleemherkenning dat wordt gekoppeld aan een oplossing, namelijk uw product of dienst. Wanneer een online consument bijvoorbeeld zoekt op telefoonabonnementen, kan een native campagne als volgt werken. Een beeld, video of tekst benadrukt hoe irritant het kan zijn dat het mobiele internet zo traag is. De oplossing is een sterk 4G netwerk met alle snelheid die de consument wenst. Omdat de boodschap op dat specifieke moment aansluit bij de belevingswereld van de consument, landt uw boodschap veel sterker.

Retargeting met andere boodschap

Via cookies en online zoekgedrag is er steeds meer data bekend van de online consument. Welke sites heeft hij al bezocht en was hij zelfs al eerder op uw site? Dan is een meer specifieke boodschap effectiever dan alleen uw merknaam. De nieuwste technologieën ‘lezen’ het gedrag van de consument en onze experts koppelen daar de juiste boodschap aan. Met sterk campagnemanagement houdt The online company het verloop optimaal voor het beste resultaat.

The online company adviseert graag!

Meer informatie of een vraag stellen aan The online company? Bezoek The online company op de Zuidpoolsingel 8 | 2408 ZE Alphen aan den Rijn

Neem telefonisch contact met het bedrijf op via +31 (0)172 477 445 of stuur een e-mail naar info@theonlinecompany.com.

Native_advertising