Mobile marketing

Marketing op een mobiel apparaat is niet meer weg te denken binnen een sterke digitale campagne. Bij zowel branding alsook bij sales, is het essentieel om een responsive site te hebben voor mobiele telefoons en tablets. Een site die de interactie met de gebruiker aangaat en drempelverlagend is.

Bijzonder contactmoment

Het contactmoment via mobile marketing is werkelijk anders dan via desktop marketing. Mensen zijn onderweg, zitten op de bank tv te kijken, hebben andere mensen om zich heen en worden afgeleid door berichten die binnenkomen op hun mobile device. Snelheid, toegankelijkheid en een korte call to action zijn daarom belangrijk bij een mobile marketingcampagne.

Mobiel communiceren

Met speciale landingspagina’s zorgen experts van The online company dat ieder display optimaal wordt bediend. The online company maakt hierbij gebruik van de nieuwste technieken die uw mobile marketingcampagne snel, veilig en goed toont aan de mobiele consument. Experts van The online company vertellen u graag op welke wijze de optimale communicatie via deze apparaten op positieve wijze de campagneresultaten zal beïnvloeden.

The online company adviseert graag!

Meer informatie of een vraag stellen aan The online company? Bezoek The online company op de Zuidpoolsingel 8 | 2408 ZE Alphen aan den Rijn

Neem telefonisch contact met het bedrijf op via +31 (0)172 477 445 of stuur een e-mail naar info@theonlinecompany.com.

Mobiel_marketing