E-mail marketing

De regelgeving voor e-mailmarketing is sterk aangescherpt en voortdurend in beweging. CRM-experts van The online company weten precies van de hoed en de rand. Ervaring en vakkennis zorgen dat uw speciale acties in dit contactmoment met uw bestaande klanten of potentiële klanten specifiek op hen is afgestemd. E-mail marketing biedt nog steeds goede kansen!

Kwalitatieve database

Vanuit eigen up-to-date databases van The online company of vanuit uw accurate database, verzenden experts van het bedrijf uw boodschap in een sterke creatie. De waarde van een kwalitatieve database is groot. The online company heeft toegang tot waardevolle, actuele databases met heldere klantprofielen. Slimme opt-in & opt-out functies zorgen ervoor dat u binnen de regelgeving het e-mailbestand actueel houdt en uitbreidt.

Lezersgerichte boodschap

Of het nu gaat om een nieuwsbrief, een salesactie of specifieke productinformatie. Uw boodschap moet lezersgericht zijn op het gebied van tekst, vorm en techniek. Scherpe advertentieboodschappen in deze gesloten communicatiekanalen worden gericht gekoppeld aan de sales funnel op uw website. Techniek en creatie zorgen voor heldere AB-testmogelijkheden en snelle schakelingen naar resultaat. Een volledige analyse van The online company legt, als standaard onderdeel van de evaluatie, het succes van de campagne objectief vast.

The online company adviseert graag!

Meer informatie of een vraag stellen aan The online company? Bezoek The online company op de Zuidpoolsingel 8 | 2408 ZE Alphen aan den Rijn

Neem telefonisch contact met het bedrijf op via +31 (0)172 477 445 of stuur een e-mail naar info@theonlinecompany.com.

Email_marketing