Dynamische banners

De inzet van dynamische banners is gebaseerd op retargeting en het profiel van de online consument. De afdeling creatie van The online company maakt effectieve bannersets, waarbij alle formaten in het aanbod van Automated Trading passen.
Waar de banners verschijnen en met welke boodschap, bepalen experts van het bedrijf aan de hand van de locatie en het online gedrag van de consument. Een banner met de gegevens van de dichtstbijzijnde winkel zorgt logischerwijs voor meer conversie dan een algemene banner.

Boodschap aanpassen naar aankoopfase klant

Retargeting en datagegevens zorgen ervoor dat u weet of iemand al interesse heeft getoond in product X. Er wordt in dat geval een andere banner getoond met een meer specifieke boodschap. Niet meer op de behoefte van een product X, maar specifiek met de technische details van producten X1 en X2 bijvoorbeeld. Een dergelijke banner met specifieke USP’s over product X-varianten scoort effectiever bij de consument die daarmee in de volgende stap van aankoopfase belandt.

AB-testen en optimalisatie

Met AB-testen en goede meetinstrumenten, zien experts van The online company meteen wat het beste werkt. Kleuren, lettertypes, formaten, beeldgebruik en boodschap kunnen door ons als full service bureau direct en goed worden geoptimaliseerd. Dit gebeurt deels volledig geautomatiseerd doordat we complete bannersets en mogelijkheden aanleveren in XML, HTML5, Flash of Actionscript.

De afdeling Creatie van The online company is snel en kundig, waardoor er voor u nergens kansen blijven liggen.

The online company adviseert graag!

Meer informatie of een vraag stellen aan The online company? Bezoek The online company op de Zuidpoolsingel 8 | 2408 ZE Alphen aan den Rijn

Neem telefonisch contact met het bedrijf op via +31 (0)172 477 445 of stuur een e-mail naar info@theonlinecompany.com.

Dynamische_Banners