Branding campagnes

Met een brandingcampagne zet The online company uw naam op de digitale kaart. Experts van het bedrijf creëren awareness en zorgen dat de consument een goed gevoel krijgt bij uw merk, product of dienst. De essentiële stap bij het lanceren van een nieuw merk, een nieuw product of een nieuwe dienst. Daarnaast blijven brandingcampagnes waardevol als onderdeel in de mediamix van bijvoorbeeld een salescampagne.

Meetbare resultaten

De brandingcampagne is gericht op bereik en bekendheid, maar dat maakt het succes van de campagne niet minder meetbaar. The online company werkt enkel met betrouwbare partijen in de markt, welke een gegarandeerd bereik leveren. Experts meten en testen de campagne en optimaliseren direct. Uiteraard in nauwe samenwerking met uw of de afdeling Creatie van The online company. Door deze aanpak ben u in staat heldere en reële doelen te stellen aan uw brandingcampagne.

Geotargeting & klantprofiel

Het doel van een brandingcampagne is het versterken en laden van uw merknaam. Het is echter zaak dat dit gebeurt bij uw doelgroep en niet bij een willekeurige online consument. The online company weet alles van geotargeting en het slim inzetten van datagegevens. Experts van het bedrijf kijken kritisch naar uw verzorgingsgebied en het profiel van uw klant en kennis en technieken worden toegepast. Dit in combinatie met de juiste creatie, brengt uw merk in beeld bij de juiste, zoekende consument.

The online company adviseert graag!

Meer informatie of een vraag stellen aan The online company? Bezoek The online company op de Zuidpoolsingel 8 | 2408 ZE Alphen aan den Rijn

Neem telefonisch contact met het bedrijf op via +31 (0)172 477 445 of stuur een e-mail naar info@theonlinecompany.com.

Branding_campagnes