Zilveren Kruis Achmea: Valerio vraagt het

De campagne

Steeds meer mensen kiezen voor uitsluitend een basisverzekering. Maar die dekt niet alle ‘belangrijke’ onverwachte kosten. Terwijl we dat wél denken. Met alle vervelende financiële gevolgen van dien.
 
Zilveren Kruis is de eerste verzekeraar die dit ontzenuwt. In de campagne gaat Valerio op pad. Zijn opdracht: zet Nederland op scherp en haal de vragen boven water waar mensen eigenlijk te weinig bij stilstaan. Vragen waar Zilveren Kruis vervolgens duidelijke antwoorden op geeft.
 

Basis Plus Module

Zo zorgen we ervoor dat mensen bewuster gaan kiezen én creëren we geloofwaardigheid en relevantie voor de oplossing van Zilveren Kruis: de nieuwe Basis Plus Module. Waarmee je voor een klein bedrag de onverwachte risico’s dekt waarvan vrijwel iedereen denkt dat die in de basisverzekering zitten, maar wat niet zo is. Dat voorkomt een hoop financiële narigheid. Dat is raad en daad van Zilveren Kruis.
 

De rol van The online company

The online company heeft voor deze campagne verschillende creaties gemaakt zoals IAB display creaties, Mobile & Tablet creatives, Billboards, Floorad ads, Pre-rolls, Facebook Ads en Twitter Ads. Alle creaties zijn met HTML5 gemaakt. Hierbij waren de samenwerkingspartners FHV, Greenberry en 161Media . De creaties draaide op kanalen zoals: RTL, Sanoma, Facebook en YouTube. Soleyman Razeq, Online Marketeer bij Zilveren Kruis Achmea, over The online company: ‘Een flexibele partner die van concept tot uitwerking uitstekend werk levert.’

 

Het resultaat

Het campagnedoel is een groot succes. De verkoop van de Basis Plus Module is goed verlopen net als de aanvullende verzekering. De campagne heeft hier een belangrijk aandeel in gehad. Gezien de bezoekcijfers weten mensen het platform goed te vinden. En het platform heeft duidelijke relevantie gezien het feit dat de bezoekers relatief lang op het platform blijven en ook terugkeren.
 
 ‘Een flexibele partner die van concept tot uitwerking uitstekend werk levert.’
Soleyman Razeq
‎Online Marketeer bij Zilveren Kruis Achmea