Nieuws
door redactie,

BODY&FIT kiest voor The online company

BODY & FIT (recent overgenomen door Glanbia) is al jarenlang werkzaam op het gebied van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten. Door het grote succes dat het bedrijf in de afgelopen jaren geboekt heeft, ligt de ambitie er om de buitenlandse markt te betreden.
 
Na een pitch met meerdere bureaus is The online company geselecteerd als bureau om BODY & FIT te ondersteunen met de uitrol in België, Duitsland en Frankrijk. Tevens zal het bereiken van nieuwe doelgroepen in Nederland onderdeel zijn van de doelstellingen in de samenwerking.
 
René Smeding, CMO van BODY & FIT: ‘‘Wij zochten een digitaal bureau met ervaring en professionaliteit. The online company heeft bewezen de juiste partner te zijn om, samen met ons, onze ambities te realiseren.”
 
Boudewijn van Ewijk, CTO van The online company: “Onze uitgebreide kennis van Adform is de basis van de samenwerking. We zijn erg gedreven om onze kennis te gebruiken om BODY & FIT zo goed mogelijk te ondersteunen in het realiseren van de doelstellingen. Gezien de performance gedrevenheid van de samenwerking hebben we een beloningsstructuur opgezet waarbij het behalen van de doelstellingen van BODY & FIT effect heeft op onze beloningsstructuur. We hebben er veel vertrouwen in en zien uit naar een succesvolle samenwerking!”
 
Benieuwd naar de samenwerking en wat wij eventueel voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op.