Rich media

In steeds meer mediacampagnes zitten grote en impactvolle formaten van digitaal adverteren. Homepage take-overs, grote billboard banners die onderling met elkaar communiceren en interactieve advertenties zijn succesvolle voorbeelden van rich media. Met dynamische mogelijkheden en veel creativiteit zet The online company alle expertise in voor uw campagne. Een juiste creatie versterkt de synergie van uw campagne en zorgt tevens voor extra branding en conversie.

Interactief communiceren

Rich media is bij uitstek geschikt om interactief te communiceren met de digitale bezoeker. Met audio en beeld formuleren onze experts een heldere call to action die aansluit bij uw campagnedoelen. Door het combineren van technieken kan rich media zowel video, animatie, invulformulieren, geschreven tekst en beelden weergeven. De experts van The online company leveren de rich media creaties aan in XML, HTML5, Flash of Actionscript.

The online company adviseert graag!

Meer informatie of een vraag stellen aan The online company? Bezoek The online company op de Zuidpoolsingel 8 | 2408 ZE Alphen aan den Rijn

Neem telefonisch contact met het bedrijf op via +31 (0)172 477 445 of stuur een e-mail naar info@theonlinecompany.com.

 

Rich_media